© 2016 DcH Langå - Hundetræning for alle

Kursushold/hvalpehold

Nyt kursushold

Hvis du vil sikre dig en plads, så meld dig til allerede nu til Jane/mail: janeogvaks@gmail.com (skriv dit tlf. nummer i mailen, så ringer Jane dig op).

Opstart af nyt kursushold  

16. marts 2019

11. maj 2019

24 august 2019

Pris: Kontingent er for tiden kr. 1.000,00 incl. træningsgebyr (Man betaler træningsgebyr, når man er aktiv i klubben, dvs. man enten er på hold, starter konkurrencer, eller træner i skoven eller på DCH Langås træningsplads).

Ret til ændringer forbeholdes.

Målet med kurset er at skabe så god kontakt mellem hund og fører, at hunden frivilligt følger sin fører i line og kommer, når der bliver kaldt. For at sikre, at alle medlemmer har et fælles udgangspunkt, starter man normalt på lydighedskursus, inden man kommer på et af de faste hold.

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere eller blive skrevet op:
 mail: janeogvaks@gmail.com

Lydighedskurser
Lydighedskurser afholdes flere gange om året.
DCH Langå er en konkurrenceklub og ønsker man at fortsætte på hold efter kursushold, så er det med konkurrence deltagelse for øje.

Hvor og hvornår træner vi ?
Træningspladsen ligger i udkanten af Langå, på Randersvej 50B (samme sted som Langå Jagtforenings flugtskydebane og Langå og Omegns Skytteforenings skydebaner).

Der er som regel træning om aftenen mandage, onsdage og torsdage året rundt, da vi har lysanlæg på vores træningsplads. Weekendtræning aftales på de enkelte hold.